śr: 10:00 - 21:00; Najbliższa niedziela (30.06): handlowa en

NOWOŚĆ W SUBWAY – SANDWICZ Z WYCZESANĄ WIEPRZOWINĄ

Data dodania: 5 października 2016

Jesienią SUBWAY zabiera konsumentów na dalekie Południe Stanów Zjednoczonych.
Do menu restauracji trafia sandwicz z kruchą wieprzowiną. Pulled Pork to delikatne mięso, poddane procesowi długotrwałego gotowania w niskiej temperaturze. Sandwicz Pulled Pork to oferta limitowana czasowo – będzie dostępny do stycznia 2017 r.
Na jesienno-zimowe miesiące SUBWAY proponuje pożywnego sandwicza z wieprzowiną gotowaną na wolnym ogniu. Dzięki takiemu sposobowi przygotowania Pulled Pork zyskuje charakterystyczny, pyszny smak, a mięso staje się tak kruche i delikatne, że rozpływa się w ustach. Smak sandwicza wzbogacą świeże warzywa oraz sos BBQ o dymnym aromacie. Pulled Pork dostępny jest jako 15- i 30-cm sandwicz, wrap lub sałatka.
Fani wyczesanej wieprzowiny mogą odwiedzić profil SUBWAY na Facebooku. Tam, obok informacji na temat nowego sandwicza, pojawią się konkursy, w których będzie można wygrać vouchery na nowy specjał w menu SUBWAY.