śr: 10:00 - 21:00; Najbliższa niedziela (23.06): niehandlowa en

Zima z aromatem Gingerbread Latte w SUBWAY

Zima w SUBWAY® zapowiada się pysznie! Do oferty marki dołączyła właśnie nowa, słodka przyjemność – aromatyczna Gingerbread Latte. Piernikowe nuty smakowe doskonale komponują się z rozgrzewającą kawą. To idealny duet na zimowe chłody! Limitowana edycja kawy w SUBWAY®, będzie dostępna aż do wiosny, kiedy ustąpi miejsca kolejnym nowościom marki.  
Korzenna Gingerbread Latte nierozerwalnie kojarzy się z zimową aurą – doskonale rozgrzewa i przywodzi na myśl najmilsze skojarzenia z tą porą roku. Kubek parującej kawy doskonale pasuje na spotkanie z przyjaciółmi. W nieco leniwej atmosferze, podgrzewanej ciepłem kawy i słodkim aromatem piernika, czas płynie zdecydowanie przyjemniej!
Wielu z nas nie wyobraża sobie dnia bez kubka ulubionej „małej czarnej”. A może właśnie nie czarnej, lecz zachwycającej ferią smaków i aromatów? Czemu nie skusić się na pyszny kawowy napój, który na pewno nas rozgrzeje i podbije nasze kubki smakowe?
Gdy krajobraz jest skuty lodem, chętniej zaszywamy się w towarzystwie rozgrzewających napojów. Gingerbread Latte w SUBWAY®, to kompozycja pierniczkowego syropu z kawą, certyfikowaną przez Rainforest Alliance i mlekiem. Znad kubka unosi się charakterystyczny aromat połącznia korzennych przypraw: cynamonu, imbiru oraz kardamonu. To mieszanka, która każdego wprowadzi w dobry nastrój!
Odwiedź SUBWAY® i sprawdź jak smakuje napój, który wprawi Cię w idealny, zimowy klimat. Gingerbread Latte jest już dostępna w restauracjach marki i swoim unikalnym aromatem zaprasza wszystkich poszukujących rozgrzania.
Fani Gingerbread Latte mogą odwiedzić profil SUBWAY® na Facebooku. Jak zwykle, można na nim znaleźć informacje na temat nowej pozycji w ofercie restauracji. Pojawią się tam także konkursy, w których będzie można wygrać vouchery na nowy specjał w menu SUBWAY®.
 
 
Dodatkowe informacje:
SUBWAY®
Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera “Pete’s Super Submarines”, bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.
Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad 44.000 restauracji w 114 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY® w Polsce powstała w 2000 r. w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 100 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie.
 
Więcej informacji udzielają:          
Małgorzata Sikorska                                                                                       Katarina Kubalova           Account manager                                                                  FAF Marketing Coordinator Central &
Eastern Europe & Mediterranean
Q&A Communications                                                            SUBWAY Central & Eastern Europe
 
office: + 48 61 852 22 83                                                        Phone: +420 233 312 390 (ext. 306) mobile: + 48 694 475 670
 
e-mail: ms@qacommunications.com                                          e-mail: kubalova_k@subway.com
www.qacommunications.com                                                                               www.subway.com
 
 
 

Czas trwania promocji: 19.06

Więcej promocji